RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

На Буковині жінку затягло під трактор – загинула миттєво: фото

У вівторок, 2 листопада, у другій половині дня, в селі Грубна Дністровського району Чернівецької області, загинула жінка - її затягнуло під трактор.

Про це повідомляє поліція області.

У поліцію надійшло повідомлення про те, що у дворі одного з будинків, під мінітрактором "DONGFENG" виявлено двох непритомних людей.

На місце негайно виїхали поліцейські, які встановили, що, ймовірно, під час встановлення металевої фрези вона впала на 52-річного господаря і притиснула його до землі. Чоловіку спробувала допомогти 48-річна дружина, але її затягло під колесо транспортного засобу.

На жаль, травми жінки виявилися несумісні з життям і вона померла на місці. Чоловіка з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство продовжується.

Як повідомляв "Апостроф", 28 жовтня, під Києвом пенсіонерка переходила дорогу в недозволеному місці і загинула у страшній ДТП.