RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У Сумах п'яний водій маршрутки прикинувся сплячим пасажиром: відео

У Сумах водій маршрутки у стані алкогольного сп'яніння намагався сховатися у салоні авто від поліцейських. Чоловік, залишивши місце водія, прикинувся пасажиром.

Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Очевидці зауважили, що п'яний водій пасажирського автобуса має намір від'їжджати від зупинки громадського транспорту. Небайдужі громадяни зателефонували за номером 102 та розповіли про те, що відбувається.

Правоохоронці швидко знайшли та наздогнали маршрутку. При цьому водій вирішив не здаватись. Чоловік не зупинився після сигналів поліції, навпаки він почав збільшувати швидкість.

Коли поліцейським вдалося зупинити маршрутку, то водій не розгубився і вирішив прикинутися пасажиром. Він пересів на заднє сидіння і вдав, ніби він спить.

Чоловік зізнався, що він таки водій уже після затримання. Він також розповів, що вживав алкогольні напої перед тим, як сісти за кермо.

Оскільки водій відмовлявся зупинятися, а потім не хотів проходити тест на алкоголь, на нього склали одразу два протоколи. Крім того, чоловіка усунули від водіння.

Раніше ми писали, що у Києві чоловік вирішив зайнятися спортом прямо на проїжджій частині. Спортсмен вийшов на жваву трасу, чим обурив водіїв.