RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На Донбасі помічник нардепа проламав череп місцевому депутату: подробиці справи та відео

На Донбасі правоохоронці розслідують факт побиття помічником нардепа одного із місцевих депутатів. У ході сутички підозрюваний проломив потерпілому череп.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Інцидент стався 26 листопада. За попередніми даними, 32-річний помічник одного з народних депутатів України, працюючи на громадських засадах, почав конфліктувати із депутатом Селидівської міської ради. Сутичка сталася під час чергової сесії Міськради. У ході конфлікту помічник нардепа вдарив потерпілого кулаком в обличчя.

Це призвело до того, що 38-річний місцевий депутат отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та три переломи кісток черепа.

Цей момент потрапив на відео. Його опублікувало інформаційне агентство "Вчасно".

У ході сесії міськради побилися народний депутат від ОПЗЖ Володимир Мороз та секретар Руслан Суков. Приводом для конфлікту стало голосування за проект рішення щодо відмови продовжити міській організації інвалідів термін договору оренди комунального майна.

У ході змагання за мікрофон між Суковим та Морозом відбулася штовханина. Майже одразу до неї приєдналися й інші представники депутатського корпусу. Зокрема, брат Руслана Сукова Артур Суков та колишній мер міста Віталій Нешин. Також серед учасників бійки був і вищезазначений помічник нардепа. Незабаром звичайна толкучка переросла у справжнє масове побоїще.

Обережно! На відео є насильство і нецензурна лайка.

Раніше ми також повідомляли про те, як якийсь час назад нардеп від "Слуги народу" потрапив в ДТП на трасі Київ-Одеса.