RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Загибель 13 людей під Черніговом: з'явилося відео перших хвилин після ДТП

У мережі з'явилося відео перших хвилин після аварії під Черніговом, в якій загинуло 13 людей та 7 отримали важкі травми.

Перші кадри смертельного ДТП опубліковано на сайті dtp.kiev.ua у Telegram.

Трагедія сталася 7 грудня поблизу села Брусилів, на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч. Там вантажівка зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом, який курсував за маршрутом "Чернігів-Сосниця". Спочатку з'явилася інформація про 11 загиблих в аварії.

Також названо попередню причину ДТП. У Чернігівській обласній прокуратурі зазначають, що це могло статися, зокрема, через несприятливі погодні умови. Також є питання щодо: стану доріг та служб, які мають їх обслуговувати; технічного стану автобуса.

Вже створено оперативний штаб, який працює із родичами та постраждалими у Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на вулиці Пирогова.

Поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадженняза ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей)за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один із загиблих – водій маршрутки, йому близько 40 років. Чоловік був досвідченим водієм і багато років возив пасажирів.