RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Харкові молода мати задушила маленького сина і викинулася з вікна: фото та деталі трагедії

У ніч проти середи, 8 грудня, у Харкові сталася страшна трагедія. Там 36-річна мати задушила маленького сина, після чого спробувала накласти на себе руки.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції в області, трагедія сталася близько 4 ранку.

Жінка по телефону повідомила правоохоронцям про вбивство дворічної дитини, після чого викинулася з вікна квартири, проте залишилася живою. Незабаром її відправили до лікарні, де поклали до реанімації.

За даними місцевих Telegram-каналів, вбивство сталося на Академіка Павлова, 132-В. Жінка перебуває у Лікарні швидкої допомоги під наркозом і на контакт не йде.

Вона раніше не була судима, жила зі своїм батьком, але мала сімейні проблеми. Перебувала у декреті й одна виховувала дитину.

Є версія про невиліковне захворювання, яке спонукало жінку зробити такий страшний вчинок. На місці злочину знайдено пояс від халата, яким і було задушено дитину.

Правоохоронці відкрили провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство) КК України. Її санкції передбачає до 15 років позбавлення волі чи довічне ув'язнення.

Нагадаємо, це не перший подібний злочин, коли мати вбиває свою дитину. У жовтні 2018 року Україна сколихнула історію жінки, яка в Київському озері втопила п’ятирічного сина та шестирічну доньку, а потім спробувала втопитися сама.