RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​У Дніпрі неадекват із ножем поранив чотирьох людей: подробиці та фото

У Дніпрі вдень 7 грудня місцевий мешканець нападав з ножем на людей. Поранення отримали четверо громадян.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

Зазначається, що інцидент стався у Шевченківському районі міста. Спочатку близько 15:30 поблизу одного із будинків невідомий кілька разів вдарив руками й ногами у живіт перехожого, втікши з місця події. 38-річного потерпілого шпиталізували.

Невдовзі нападник кинувся з ножем на ще двох громадян. Ножові поранення отримали двоє чоловіків, віком 25 та 61 років. Після чого накинувся ззаду з ножем на 45-річного чоловіка, завдавши чотири ножові удари. Його також шпиталізували.

Працівники поліції встановили особу нападника. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

На місці події правоохоронці знайшли ніж.

НПУ

Відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статтею 15 (замах на кримінальне правопорушення) частиною 1 статтею 115 (умисне вбивство), частиною 4 статтею 296 (хуліганство) та частиною 1 статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Затриманому вже повідомили про підозру. Слідство триває.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в центрі Дніпра на проспекті Яворницького вранці 8 грудня спалахнув припаркований автомобіль Opel Vectra, всередині якого пізніше виявили зброю.