RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стали відомі нові подробиці ДТП із маршруткою під Черніговом, де загинуло 13 людей

Очевидиця смертельної ДТП під Чернігом, в якій загинули 13 людей, а 7 отримали поранення, розповіла нові подробиці пригоди.

Ганна Соколова, яка бачила аварію на власні очі, написала деталі ДТП, під відеокоментарем дружини водія фури.

Жінка розповіла, що у вівторок, 7 грудня, коли трапилася аварія, у селі Брусилів Чернігівської області був мороз, на дорогах було слизько і вони не були посипані реагентами: "Ми виїхали з Брусилова, на повороті було слизько, доїхали до смітника, де сталася аварія, машину аж убік кинуло, дороги не були посипані!

Очевидиця стверджує, що водій маршрутки перевищував швидкість. Він не зупинився біля необхідної зупинки, а просто пролетів повз, як кажуть інші очевидці - на швидкості не менше, аніж 110 км/год, що для водія маршрутного таксі неприпустимо.

На думку жінки водія фури, якого звинувачують у дорожньо-транспортній пригоді, судять несправедливо: "Мені шкода водія фури, вирішили повісити все на нього? А як йому з цим жити? Комунальники мали посипати дорогу, вона не була посипана, обробили у 23 :00, але вночі був мороз .

Нагадаємо, близько восьмої години ранку у вівторок, 7 грудня, поблизу села Брусилов Чернігівської області, на трасі Н-27 Чернігів - Грем’яч, вантажівка зіткнулася з маршрутним таксі "Чернігів - Сосниця", загинуло 13 осіб.