RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Під Черніговом депутат збив на смерть велосипедиста та хотів втекти з місця ДТП, фото

Співробітники поліції у Бахмачі затримали депутата міської ради, який у суботу ввечері, 18 грудня, збив на смерть велосипедиста та намагався залишити місце ДТП, але з’їхав у кювет.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Так, смертельна аварія сталася близько 20:00 18 грудня на вулиці Батуринській. Як з'ясували правоохоронці, 54-річний депутат міської ради на легковому авто збив чоловіка на велосипеді, потім намагався втекти з місця аварії, але він не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Велосипедист помер дорогою у лікарню від травм.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Депутату загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років, а також його можуть позбавити права керувати транспортними засобами до 3 років.

Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини аварії.

Нагадаємо, слідчі Державного бюро розслідувань за три місяці так і не встановили, хто саме знаходився за кермом авто під час серпневого ДТП у Києві з шістьма постраждалими, в якій фігурує Олександр Трухін.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Непідсудний" Трухін: кумівські порядки Офісу президента