RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Рівному під час виклику серйозно побили медика: всі подробиці та відео

Медика “Швидкої” у Рівному до черепно-мозкової травми побив агресивний чоловік.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.ua.

Повідомляється, що 20 грудня, у понеділок, працівники комунального підприємства Рівненської обласної ради "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" отримали дзвінок, з інформацією про травмування чоловіка у закладі громадського харчування, що на вулиці Орлова міста Рівного.

Бригада “Швидкої” виїхала на місце події, де справді був потерпілий. Проте не встигли медики його оглянути, як на них із нецензурною лайкою і розмахуючи кулаками накинувся 34-річний відвідувач кафе.

Він завдав тілесні ушкодження фельдшеру "Швидкої", після яких той упав, а також пошкодив медичну скриньку для надання екстреної медичної допомоги. Колега постраждалого негайно викликала ще одну бригаду “Швидкої” та поліцію, а сама кинулася наздоганяти зловмисника, який намагався втекти. За допомогою очевидців події нападника було затримано.

Потерпілому фельдшеру поставили попередній діагноз - підозра на закриту черепно-мозкову травму, гіпертонічний криз, та госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні.

Раніше ми повідомляли, що у Ялті п'яний суддя побив копів.