RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Рівному мажор збив на смерть військового: фото та прізвища водія та загиблого

У Рівному 27-річного військовослужбовця збив автомобіль, п'яний водій якого намагався втекти від співробітників поліції. За кілька годин постраждалий помер у лікарні. Стали відомі нові подробиці цієї справи.

Про це повідомляє "Апостроф".

Нагадаємо, водій, який збив пішохода, їхав на великій швидкості та не захотів зупинятися. Копи погналися за втікачем та виявили Audi з механічними пошкодженнями на вулиці Дорошенка. Водій та пасажир поводилися агресивно, тому на них одягли наручники. Алкотестер показав, що у крові 24-річного мешканця села Бармаки було 2,10 проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує дозволену норму.

Також наголошувалося, що у документах водія виявлено прострочене посвідчення помічника-консультанта колишнього голови Рівненської обласної ради Олександра Корнійчука.

За інформацією Rivne.media, водієві Роману Головіну вже висунули підозру.

Ім'я загиблого Артем Фурманчук, передає "РадіоТрек". Він був сьомим сином у багатодітній сім'ї та приїхав до молодшої сестри Діани у відпустку на Різдво. Вже 7 січня контрактник мав знову вирушати до зони бойових дій.

До цього Артем 8 місяців перебував на передовій, а всього служив у ЗСУ майже 10 років.

Внаслідок ДТП Фурманчук отримав перелом кісток хребта, струс головного мозку та крововилив, також у нього була повністю роздроблена гомілка. Він помер, не приходячи до тями о 9 ранку 2 січня.

Раніше ми писали, що в перший день нового року у Києві сталося кілька аварій.