RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Під Вінницею живцем згоріла дитина: фото з місця трагедії

Під Вінницею сталася пожежа у приватному будинку, внаслідок якої загинув хлопчик.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Вінницькій області.

Трагедія сталася 8 січня – на пульт "гарячої лінії" "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миру у селі Тараски Хмільницького району.

Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що вогнем охоплено одну з кімнат житлового будинку. Загальна площа будинку становила близько 80 квадратних метрів; вогонь знищив шиферне перекриття та внутрішню частину кімнат будинку.

Пожежу було ліквідовано о 03:18 - на місці пожежі рятувальники виявили тіло 7-річного хлопчика. Крім того, повідомляється, що мати дитини отримала термічні опіки кистей обох рук ІІ-го ступеня - жінці 40 років.

До боротьби з вогнем було залучено 5 осіб особового складу ДСНС та один спецавтомобіль, а також черговий караул пожежної частини села Уланів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

За попередніми даними, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Остаточну причину буде встановлено після проведення відповідних експертиз, повідомляє прес-служба ГУНП України у Вінницькій області.

Фото: ГУНП України у Вінницькій області

Фото: ГУНП України у Вінницькій області

Фото: ГУНП України у Вінницькій області

Раніше ми повідомляли, що у Харкові під час руху загорівся трамвай, обгоріла кабіна водія та частково пасажирський салон.