RU  UA

Під Києвом озброєний француз вигнав дружину з дитиною на мороз та погрожував копам: відео

В Київській області громадянин Франції вигнав дружину з 4-річною дитиною на мороз та погрожував поліцейським гвинтівкою.

Про це йдеться у випуску Апостроф News на Апостроф TV.

30-річний француз тероризував власну родину, коли правоохоронці приїхали на виклик про домашнє насильство, їм довелося брати оселю чоловіка штурмом.

Чоловік зачинився всередині зі своєю дворічною донькою. Іноземця затримали, нині він перебуває у СІЗО. Дружина та діти чоловіка залишилися неушкодженими.

“Поліцейські разом з жінкою зайшли на подвір’я, постукали у двері та вимагали від чоловіка відчинити їх. Але коли він відчинив, в руках у нього була рушниця, яку він спрямував в бік працівників поліції і своєї дружини. Під час проведення обшуку було знайдено зброю, було знайдено багато газових балончиків. Серед зброї була рушниця і арбалет. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення”, – розповів голова ГУ НП в Київській області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, у Києві зловмисники вимагали від підприємця повернути неіснуючий борг у розмірі 1 000 000 доларів США. Зокрема, для цього вони застосували психологічне та фізичне насилля, у тому числі до членів його родини.