RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ні з ким не дружили і мало спілкувалися: що відомо про сім'ю дніпровського стрілка, фото

Односельці батьків стрілка з Дніпра, який відкрив вогонь на території заводу "Південмаш", внаслідок чого загинули п'ятеро людей, розповіли, що його родина була віруючою і ні з ким не спілкувалася.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Жителі села Броска Ізмаїльського району Одеської області розповіли, що батько сімейства помер після тривалої хвороби близько п'яти років тому. Окрім Артемія у сім'ї залишилися ще 28-річна сестра Юля, яка живе в Росії, та 54-річна мама.

"Сім'я Рябчук – дуже віруюча, якщо не помиляюся – щось на кшталт п'ятидесятників. З односельцями вони не спілкувалися тісно, ні з ким не дружили, свята не відзначали разом. У них у будинку немає ні телевізора, ні радіо – їм по вірі це заборонено", – розповіли сусіди.

Вони додали, що мати Артемія продовжує вести самотній спосіб життя.

"Де працює мама Артемія і чи працює взагалі, ми не знаємо. Бачимо лише, що вона їздить на велосипеді", – повідомили односельці.

Також, сусіди зазначають, що хлопець завжди був спокійним та самотнім, друзів у нього не було. Вони розповіли, що навпроти будинку Рябчуків є гірка, куди діти взимку щодня виходили кататися. При цьому Артемій ніколи не ходив з однолітками. Хлопця іноді дражнили через його віру.

"Чому він розстріляв товаришів по службі - важко уявити. Може його довели, образили. Адже він ріс один, не знав компанії" , - припустили сусіди.

Маючи на увазі характер хлопця та ситуацію в сім'ї, односельці дивуються, як його взагалі могли призвати на службу.

"Як Артемія закликали – не розуміємо. Він, по суті, єдиний син та годувальник. Може сам захотів піти служити?" – додали вони.

Раніше ми писали, що Артемія Рябчука затримали, він сам викликав поліцію і здався.