RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Не розпізнав перешкоди: у компанії Ярославського пояснили смертельну ДТП

У прес-службі компанії DCH, що належить бізнесмену Олександру Ярославському, прокоментували смертельну ДТП, яка сталася вночі на трасі "Київ-Харків-Довжанський".

Про це повідомляє харківське видання Newsroom.

Представники DCH повідомили, що в момент наїзду за кермом машини був водій, який працює в одній із допоміжних служб компанії.

“Вночі, прямуючи до Харкова, щоб припаркувати автомобіль, він в умовах обмеженої видимості здійснив наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав. Вранці було виявлено факт відсутності номерного знака, а також з'ясувалися інші обставини справи”, – пояснили у DCH.

За наданою інформацією, уповноважені співробітники компанії повідомили правоохоронців, про те, що сталося, а сам водій одразу прибув у відділення для допиту. Зазначається, що учасник ДТП співпрацює зі слідством і очікує на обрання запобіжного заходу.

Також у пресслужбі уточнили причину, через яку Олександр Ярославський сьогодні вдень вирушив до Лондона. Бізнесмен вилетів до Великобританії для зустрічі з сім'єю відповідно до заздалегідь складеного графіка.

Тим часом поліція опублікувала фото з місця загибелі чоловіка.

Нагадаємо, раніше смертельну ДТП за участю автомобіля його кортежу прокоментував сам Олександр Ярославський. Він сказав, що в момент аварії спав удома і дізнався про неї лише вранці.