RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

Всі новини

Автомобіль із кортежу бізнесмена Ярославського на смерть збив чоловіка

Вночі 9 лютого на трасі "Київ-Харків-Довжанський" у Харківській області чоловік загинув під колесами авто. На місці наїзду було знайдено автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це пише "Українська правда" із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Інцидент стався в районі 534 км близько 22:55, повідомляє відділ комунікації поліції області. Наразі правоохоронці намагаються встановити особу загиблого.

"Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поряд не було. На місці знайшли номери 0018", – розповів співрозмовник УП.

За його словами, такі номери належать передній машині кортежу Ярославського. Також співрозмовник зазначив, що Ярославський часто сам водить машину, і додав, що пізніше до поліції зателефонував чоловік із повідомленням, що став учасником ДТП біля Мартового, і що він прийде до райвідділу дати свідчення.

Інше джерело УП повідомило, що водія станом на 12:00 вже допитували співробітники поліції.

Крім того, за інформацією видання, свідки бачили, як увечері кортеж Ярославського, який мешкає в Мартовому, їхав з Харкова.

За даними Telegram-каналу VESTI, пішохода збив Mercedes-Benz G63 AMG 2019, а знайдений на місці аварії номерний знак АХ0018ХО зареєстровано на юрособі ТОВ “Харків Палас” – готель у центрі Харкова, введений в експлуатацію Ярославським до Євро-2012.

При цьому кінцевим бенефіціаром ТОВ "Харків Палас" є Олександров Артем Володимирович. Людина з такими ж даними обіймала посаду голови правління “Укрсиббанку”, коли він належав Ярославському.

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що поліція Харківської області викличе на допит можливого учасника ДТП Олександра Ярославського.

Якщо буде доведено, що він був винуватцем смертельної ДТП, Ярославський може отримати реальний строк. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Тому не дивно, що, за даними радара, на момент публікації цього матеріалу бізнесмен уже летів із Харкова до Лондона.

Читайте також матеріал “Апострофа”: Друг російських панів: чому Зеленському варто звернути увагу на Ярославського