RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У Києві донька знайшла мумію мами, залиту бетоном - жінка зникла 6 років тому: фото

У Києві дочка знайшла тіло матері, залите бетоном у квартирі. Жінка була визнана зниклою безвісти у 2016 році.

Про це йдеться у матеріалі OBOZREVAТEL.

Як пише видання, Оксані Сівак у 2016-му було 43 роки. 2 січня вона нібито вийшла з дому та зникла. Пошуки жінки виявилися марними. У жовтні того ж року її визнали зниклою безвісти. У базі розшуку Міністерства внутрішніх справ є досі її дані.

13 лютого 2022 року 29-річна донька зниклої Оксани Сівак у материній квартирі на вул. Ніжинській (Солом'янський район) на балконі знайшла ящик, залитий бетоном. З нього йшов неприємний запах, жінка підозрюючи неладне, викликала правоохоронців.

"Квартира розташована на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Дівчина розбирала балкон – мав бути ремонт – і побачила довгий ящик, залитий бетоном. Від нього йшов характерний запах, і киянка одразу ж зателефонувала до поліції. Вона запідозрила, що всередині останки її зниклої матері", – повідомило джерело видання.

На місце прибули рятувальники, працівники карного розшуку, слідчо-оперативна група. Вони відкрили ящик - в ньому лежало муміфіковане тіло жінки.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) ККУ.

Як зазначає співрозмовник OBOZREVATEL, причина смерті Оксани Сівак поки невідома. Точне визначення покаже судмедекспертиза.

Примітно, що всі ці роки оселя не стояла порожня, у ній жили.

"До зникнення Оксани вона жила там із матір'ю Риммою, яка отримала цю квартиру, працюючи на підприємстві "Київприлад". Це був відомчий будинок. Також у ній жила і донька Оксани, у якої вже є двоє своїх діток", – розповідають сусіди.

Матір Оксани померла кілька років тому. Сама зникла жінка працювала на підприємстві з виробництва інструментів та обладнання для вимірювання, досліджень та навігації. Оксана була досить потайливою, кажуть сусіди.

Хто саме позбавив її життя - наразі невідомо. Під підозру потрапив чоловік, з яким зустрічалася Оксана - уродженець Донеччини. Його розшукують правоохоронці, пише видання, посилаючись на джерело.

Як писав раніше "Апостроф", на Харківщині син убив свою 61-річну матір під час сварки. Від отриманих травм літня жінка померла через два дні, після чого чоловік загорнув тіло в ковдру та виніс його до підвалу покинутого будинку.