RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Били з артилерії по дитячому садку: бойовики пішли на підлу провокацію на Донбасі, є постраждалі

У четвер, 17 лютого, о 09:04, бойовики обстріляли дитячий садок у Станиці Луганської Луганської області. За попередніми даними, діти не постраждали.

Про це повідомляється Facebook-сторінці Гуманітарної місії "Проліска".

Під час артобстрілу співробітниці садочка отримали контузії. На місце події виїхали працівники Державної надзвичайної служби (ДНС) Станиці Луганської.

Обстріл Станиці Луганської та смт. Нова Кондрашівка, як повідомили місцеві жителі, почався о четвертій ранку.

За даними Telegram-каналу "Сегодня", обстріл у Станиці Луганській продовжується і зараз. Вісім дітей було евакуйовано з дитячого садка, серед поранених, крім двох жінок, ще один чоловік, вони госпіталізовані.

Як повідомляв "Апостроф", 14 лютого, бойовики п'ять разів порушили "режим тиші", зокрема зі зброї, забороненої Мінськими угодами. Поранення отримали двоє українських військових.

Також ми писали, що слідчий комітет Росії має намір розслідувати масову загибель цивільного населення на окупованій частині Донбасу, тому незаконно порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 356 КК РФ за статтею про жорстоке поводження з цивільним населенням, застосування у збройному конфлікті коштів та методів, заборонених міжнародним договором.