RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Бойовики знову почали обстріл Станиці Луганської - журналіст

У четвер, 17 лютого, після 21:00 бойовики знову влаштували обстріл населених пунктів Луганської області. Внаслідок влучення снаряда спалахнув житловий будинок.

Про це журналіст Андрій Цаплієнко повідомив у Telegram.

“У Станиці Луганській та Щастинському напрямку з 21:00 знову почалися обстріли”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Станиці Луганській внаслідок влучення з важкої зброї спалахнув житловий будинок, розташований на вулиці Магістральній, 8. За інформацією журналіста, постраждалих немає.

Нагадаємо, сьогодні бойовики посилили обстріл на Донбасі, внаслідок чого постраждали 7 людей, 5 з яких – мирні жителі.

Загалом станом на 16 годину поточної доби зафіксовано 39 порушень режиму припинення вогню, 30 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, внаслідок обстрілів у селищах Станиця Луганська та Врубівка було пошкоджено дитячий садок, школу та інші об'єкти цивільної інфраструктури. А троє працівників дошкільного навчального закладу отримали контузії.

Як розповіла місцева мешканка Олена, у садку під час обстрілу була її донька у віці 4-х років. Сама Олена знаходилася на роботі – вона телефоном зв'язалася з вихователем і побігла до садка за дитиною. Обстріл у цей момент продовжувався.

За словами Олени, вона не встигла взути доньку - вони втекли від обстрілу в капцях. Сім'я живе через дорогу від дитячого садка, їм вдалося сховатись у підвалі. Дівчинка була налякана і плакала.

Раніше ми писали, що під час атаки на Станицю Луганську та Врубівку застосовувалися ствольна артилерія, міномети та танки.