RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Може мати катастрофічні наслідки: бойовий офіцер із Білорусі записав відеозвернення до військових своєї країни

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відкрито підтримав вторгнення Росії в Україну і планує відправити свої війська до нашої країни.

У зв'язку з цим ветеран ВДВ, гвардії підполковник, екс-комбриг 38-ї брестської десантної бригади Валерій Сахач звернувся до співвітчизників, які незабаром можуть приєднатися до окупантів в Україні, з потужною промовою.

Він розповів співвітчизникам правду про вторгнення Росії в Україну, і зазначив, що будь-якій розсудливій людині ясно, що Україна ніколи не загрожувала і не загрожує Білорусі, друге – що жодних "нарокоманів" та націоналістів в українській владі немає і третє – жодних правових підстав вторгатися у Україну у білоруських ЗС немає.


"Це не наша війна, ви не будете захищати свій будинок, свою Батьківщину, свою сім'ю... Братишки, знайдіть спосіб не брати участь у цій брудній справі... Неможливо підготуватися до того, щоб стати героєм. Просто в житті кожної людини раптом виникає ситуація, в якій він має зробити вчинок. Тут і зараз. І або увійти в історію, або вирішити зачекати на відповідний момент", - зокрема сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", підрозділи білоруських сил спецоперацій готуються до повітряного десанта в Україну . Локації висадки: Київський та Житомирський напрямки.