RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

На Луганщині передова усіяна трупами: лікарні забиті пораненими бойовиками

Російські війска зазнають колосальних втрат під час повномаштабного вторгнення. Передова у Луганській області усіяна трупами, а до лікарень на окупованих територіях госпіталізують сотні поранених бойовиків.

Про це інформує прес-центр штабу ООС.

За даними військового командування, у Луганській області окупанти під прикриттям танків розпочали атаки піхоти. Незважаючи на колосальні втрати, російські війська продовжують кидати у бій сотні своїх військовослужбовців.

Як зазначають у штабі ООС, весь передній край передової на Луганщині усіяний трупами та підбитою технікою загарбників.

"До центральної міської лікарні населеного пункту Брянка з передових позиції доставлено понад 650 поранених представників російсько-окупаційних військ. Більша частина – з попаснянського напрямку. Всі вони переважно у важкому стані: чисельні осколкові поранення, відірвані кінцівки ніг або рук тощо", - йдеться у повідомленні.

Більш того, як розповідає військове командування, після надання допомоги окупантів у супроводі конвою знову доправляють на лінію зіткнення для ведення подальших бойових дій у якості "гарматного м’яса".

Інформацію українських військових про те, що частина окупаційних підрозділів деморалізована, підтверджує перехват аудіорозмови одного з терористів зі своїми родичами. Окупант зізнався своїй дружині, що ЗСУ масово знищують росіян і окупанти навіть не можуть повернутися до місць своєї дислокації.

"Танків у нас мало залишилося, усю техніку перебили. Завтра, якщо дадуть команду йти вперед, ми тут усі поляжемо... Дадуть команду назад - також усі ляжемо, у нас немає вибору. Деякі гинуть так, що від них навіть місця не залишається. Так що, чесно кажучи, чекай на звістку", - заявив один з окупантів, який пізніше був ліквідований.


Читайте також матеріал "Апострофа": Авіаналет на Білу Церкву та розгром ворога під Броварами: карта російського вторгнення в Україну 5 березня