RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Російські окупанти "промазали": замість Білорусі вдарили по Україні, фото і карта

Під час сьогоднішнього авіаудару по територію Білорусі російські окупанти влучили по українському прикордонню. Бомбардуванню піддалося село Міляч Сарненського району.

Про це повідомляє Національна поліція у Рівненській області.

Інцидент стався близько 14:40 у полі поблизу села Міляч, де зафіксували три вибухи. Внаслідок бомбардування ніхто не постраждав, однак була пошкоджена лінія електропередач.

Слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Дубровиця) задокументувала злочин: відомості внесено в Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України). Матеріали кримінального провадження будуть направлені за підслідністю до СБУ.

З місця пригоди поліцейські вилучили осколки і встановлюють походження боєприпасів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські літаки зайшли на територію України, розгорнулися над українськими населеними пунктами Городище та Тумень, після чого завдали вогневого удару по селу Копані в Білорусі. Удару також зазнали білоруські Бухлічі та Верхній Теребежов.

Проте пізніше у міністерстві оборони Білорусі спростували обстріл авіацією РФ прикордонних населених пунктів із території України.