RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Окупанти знову обстріляли Харків: перші подробиці, фото та відео

У ніч на 16 березня Харків був укотре обстріляний окупантами. У місті лунала повітряна тривога.

Близько 2 години ночі пролунав потужний вибух, який було чутно у всіх частинах міста, повідомляють кореспонденти видання "Суспільне".

"Кореспонденти Суспільного повідомляють про потужний вибух у Харкові, який пролунав під час повітряної тривоги – луна була чутна у всіх районах міста", – йдеться у повідомленні.

Водночас у своєму Telegramнардепі Олексій Гончаренко зазначив, що у місті йдуть бої.

"Харків, потужний вибух, у місті постійно йдуть міські бої. Повідомляється ще про два потужні ракетні удари", - написав народний обранець.

Інші деталі про інцидент на даний момент відсутні. Однак у Інтернеті вже є фотографії наслідків вибуху. Ударна хвиля повибивала у будинках вікна.

Варто зазначити, що в цей же час повітряна тривога була оголошена у багатьох українських містах – Києві, Харкові, Тернополі, Рівному, Хмельницькому, Ізюмі, Білій Церкві, Кременчуці, Нікополі, Миколаєві, Лубнах, на Волині.

Ще відео наслідків атаки на місто:


Раніше ми також повідомляли, що Збройні Сили України від оборони переходять до контрнаступних дій. Серйозного успіху українські військовослужбовці досягли під Києвом, Харковом та Ізюмом.