RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Окупанти звільнили з полону відому журналістку: подробиці

Нацисти 21 березня звільнили з полону журналістку hromadske Вікторію Рощину. Умовою її звільнення був відеозапис, у якому вона каже, що росіяни нібито врятували їй життя.

Про це повідомляє hromadske.

Наразі проросійські ЗМІ та Telegram-канали розповсюджують відео, в якому Вікторія Рощина заявила, що військовослужбовці РФ нібито врятували їй життя.

Зазначається, що запис було зроблено під тиском окупантів, а правду про своє затримання та перебування в полоні журналістка розповість найближчим часом.

Вікторія готувала матеріали про бойові дії у Запорізькій та Донецькій областях. Вона збиралася поїхати до Маріуполя, щоб розповісти про те, що насправді відбувається у місті, яке страждає від щоденних обстрілів окупантів понад три тижні.

16 березня редакції стало відомо, що журналістку затримали у тимчасово окупованому Бердянську, ймовірно, силовики ФСБ Росії.

Раніше ми писали, що під Києвом пропав відомий фотожурналіст Максим Левін. Востаннє він виходив на зв'язок 13 березня у районі Вишгороду, де йшли інтенсивні бойові дії.