RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Розкрито кожен гараж: що зробили орки з "вічно зеленим" Ірпенем, відео

У понеділок, 28 березня, Збройні сили України вибили російських окупантів із міста Ірпінь Київської області. На те, що зробили з гарним та доглянутим українським містом фашисти з РФ - боляче дивитись.

Відповідні відео опубліковано в Telegram-каналі "Уніан".

Ірпінь був квітучим містом, там проживало багато молодих сімей з дітьми. Він швидко розвивався, був затишним та зеленим, у місті багато хвойних дерев, що створює особливу атмосферу.

У ньому йшли запеклі бої, він зазнав масованих російських бомбардувань, але зрештою українські захисники звільнили місто від окупантів РФ, які прийшли знищувати нашу країну.

Проте ворог завдав йому величезних пошкоджень. У місті зруйновано комунікації, будівлі та дороги. На кадрах - зруйновані та обгорілі будівлі, дороги, усіяні уламками. Крім того, загарбники розкривали гаражі місцевих жителів.

Нагадаємо, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що хоча зараз Ірпінь перебуває під контролем українських підрозділів - у місті відбувається "зачистка" окупаційних сил російської армії. Він уточнив, що мирним жителям зараз не можна повертатися додому це поки що небезпечно.