RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Дитина посивіла від жаху: окупанти здійснили ще одне звірство у Маріуполі

Російські окупаційні війська, які тримають у повній блокаді багатостраждальний Маріуполь, продовжують чинити воєнні злочини. Рашисти кілька днів ґвалтували мати на очах її дитини.

Про черговий жахливий злочин росіян повідомляють у Міністерстві оборони України на офіційній сторінці у твіттері.

У Маріуполі російські загарбники упродовж кількох днів по черзі ґвалтували беззахисну жінку прямо на очах її 6-річного сина. Унаслідок завданих окупантами травм жінка померла. А волосся її маленького сина посивіло через стрес від побаченого.

"У Маріуполі окупанти кілька днів по черзі ґвалтували жінку на очах у її 6-річного сина. Пізніше вона померла від ран. Волосся її маленького сина посивіло. Це не фільм жахів. Зґвалтування, насильство, вбивства – ось що означає "рускій мір", - написали у відомстві.

Це ще один підтверджений факт вчинення воєнний злочинів російськими окупаційними військами на території України. Країна-агресор Росія продовжує терор мирного населення з метою примусити нашу державу до капітуляції. Путінські вояки відчувають безкарність та отримують дозволи від вищого військового керівництва РФ на катування беззахисного населення України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські окупанти влаштовують мешканцям Сумщини справжній терор - вони викрадають, катують та вбивають мирних жителів.