RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Окупанти-мародери з Білорусі відправляють додому речі українців: повне відео з камер

Російські фашисти через відділення експрес-доставки СДЕК у білоруському Мозирі відправляли додому крадені в українців речі.

Про це пише місцеве видання “Беларускі Гаюн”.

Фашистів у відділенні експрес-доставки СДЕК помітили у суботу, 2 квітня. Журналісти отримали своє розпорядження 3-годинний запис з відеокамери, який тривав з 11:30 до 15:00.

На ролику виразно видно, як окупанти відправляють телевізори, кондиціонери, електросамокат, алкоголь, відеокарти та інші викрадені речі з білоруського Мозиря до Росії.

В одному з моментів можна побачити баули з логотипом українського ТЦ “Епіцентр”. Журналісти припускають, що мародерами є військовослужбовці 56 гвардійського десантно-штурмового полку ЗС РФ з дислокацією в окупованому Криму.

Публікуємо 3 години запису без змін і просимо СБУ приділити цьому відео особливу увагу, на ньому відображені особи, номери телефонів та адреси доставки солдатів ВР РФ, які очевидно грабували українські будинки та людей. Також ми просимо вас максимально поширити це відео, тому що це чергові прямі докази їхніх злочинів”, - йдеться у підписі до відеоролика.

Раніше ми розповідали, що голова Чечні Рамзан Кадиров видав за гуманітарку награбоване в Маріуполі його мародерами.