RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Фото її руки облетіло весь світ: у Бучі жінку вдалося впізнати за манікюром

Фотографія з рукою убитої російськими окупантами жінки в Бучі встигла облетіли весь світ, коли одна жінка упізнала на ньому нігті своєї клієнтки.

Про це Настя Субачева написала у своєму фейсбуці.

"Я одразу відчувала, що це фото боляче відгукнулося мені і не могла зрозуміти чому. Жінка на цьому фото, яке облетіло Україну, світ, кожну соц.мережу - це моя клієнтка Ірина... яка ходила до мене на уроки макіяжу для себе. Останній урок був 23-го лютого..." - написала вона.

Ірина відвідувала уроки макіяжу, які проводила Настя, і в останнє своє заняття обійняла мастриню, сказавши берегти здоров'я. Вона була знахаркою та, за словами Насті, відчула її болі.

"Вона стрибала від радості, бо перший раз за життя у неї заявилась її власна косметика, яку ми їй купили. Щоразу на роботі вона сиділа і відрацьовувала наші уроки так старанно, як ніхто!!! А приходячи знову на урок, розказувала, як її макіяжі оцінили нові прихильники і як прекрасно вона себе почуває зараз!" - розповіла Субачева.

Життя Ірини в ті дні почало набувати фарб: вона збиралася на концерт Полякової, завела інстаграм, де ділилася з підписниками подіями свого життя.

"Вона тримала мене за руку і казала: "Доню, я на старості років нарешті зрозуміла найголовніше - треба любити себе і жити для себе! І нарешті я буду жити, як я хочу! Тож і ти живи зараз, як хочеться душі, не для чоловіка, а для себе!", - додала Настя.

Ця жінка просто хотіла жити й цінувала кожну мить, але її жорстоко вбили російські окупанти, позбавши можливості ділитися зі світом своєю радістю.

Вічна пам'ять загиблим...

Раніше ми писали одкровення мешканця Бучі, якому дивом вдалося вижити під час російської окупації.