RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Якщо до 10 травня не зробимо, то все із землею зрівняти": окупанти збираються знищити два міста

З перехоплення телефонних розмов російських окупантів стало відомо, що президент країни-агресора Володимир Путін наказав зрівняти із землею міста Сєверодонецьк та Лисичанськ Луганської області, якщо армія РФ не зможе захопити їх до 10 травня.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Розвідники перехопили розмову мобілізованого військовослужбовця армії агресора, Олега Карасьова з дружиною щодо вказівок щодо подальших дій в Україні.

"Путін сказав, якщо до 10 травня ні ... не зробимо, то все із землею рівняти", - каже він.

Окупант додав, що "Рубіжне ще намагаємося "звільнити", а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею рівняємо. Не будемо намагатися. Наші контрактники ні х... просунутися не можуть. Засадили так (ЗСУ), що кожен день з танків і з усієї х..., а їм по х… Наших стріляють щодня”.

Увага! У відео є нецензурна лексика !

"Ця розмова підтверджує, що РФ цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента Путіна", - наголосили у ГУР МО.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися кадри зруйнованого росіянами Рубіжного, яке за руйнуваннями вже наздоганяє Маріуполь та Волноваху.