RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Харкові через масований обстріл загорілися 16 квартир у багатоповерхівці: фото

Підрозділи ДСНС у Харківській області, де продовжуються обстріли, протягом доби здійснили 15 виїздів на гасіння пожеж, викликаних ворожими обстрілами. У цей час горіли житлові багатоповерхівки, приватні будинки, гаражі та автомобілі, а також складські будівлі.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.

Найсильніша пожежа виникла о 12:58 у складській будівлі Немишлянського району міста Харкова. Площа пожежі склала близько 4000 кв. Ліквідували пожежу 12 відділень ДСНС. Також о 20:53 пожежа сталася в 9-поверховому житловому будинку в Московському районі міста Харкова. пожежі склала близько 1000 кв.м., горіло 16 квартир з 6 по 9 поверхи. Для ліквідації пожежі було задіяно 4 одиниці техніки та 20 осіб особового складу ДСНС" , - розповів рятувальники.

Крім того, рятувальники Київського району надали допомогу хворій літній жінці, яка самостійно не пересувалася. ДСНСК транспортували жінку з квартири на сьомому поверсі житлової дев'ятиповерхівки до автомобіля екстреної медичної допомоги.

"Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 87 залучень для розмінування боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів", - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, в Індустріальному районі Харкова окупанти розкидали міни дії, які можуть вибухнути будь-коли, триває розмінування.