RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Схопили на вулиці, зґвалтували та вбили: історія 23-річної жертви окупантів у Бучі

Російські окупанти жорстоко вбили у Бучі 23-річну Карину Єршову, яка переїхала з батьками на Київщину з Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба Бучанської міської ради.

23-річну Карину Єршову окупанти схопили на вулиці, після чого її катували, ґвалтували та розстріляли. Вітчим загиблої Андрій розповів, що на тілі дівчини не було живого місця.

"Більшість нігтів на пальцях були відсутні, начебто вона намагалася захистити себе, намагалася відбиватися... Карину зґвалтували, вистрілили в потилицю та кинули у братській могилі у дворі церкви, де після звільнення Бучі ексгумували вже понад 400 тіл. Поховали дівчину у Білій Церкві. Убита горем мати намагалася відкрити забиту труну, але її утримали", - зазначають у міськраді Бучі.

За словами вітчима, родичі не бачили нижню частину тіла Карини і можуть лише уявити, що на них там чекало. Поліція підтвердила батькам інформацію, що Карину перед смертю жорстоко катували, однако подробиці знущань не розповідали.

"Руки були обпалені до кісток, при цьому на пальцях залишилися срібні каблучки, які вона завжди носила. Також на нозі дівчини було накладено джґут, мабуть, щоб зупинити кровотечу від вогнепального поранення", - додали у міськраді.

Родичі загиблої Карини Єршової розповідають, що у 2014 році через окупацію вони були змушені виїхати з Донецька, але російські фашисти все одно їх наздогнали під Києвом. За словами вітчима, йому соромно розмовляти російською мовою, оскільки ЗС РФ вбили російськомовну дівчину.

Варто зазначити, що 16 березня мати Карини Єршової Олена у соцмережах оприлюднила допис, у якому закликала небайдужих допомогти знайти свою доньку. Жінка розповідала, що дівчина перестала виходити на зв’язок у Бучі ще 10 березня.

Раніше ми публікували страшні фотографії з Бучі, яка більше місяця перебувала під окупацією.