RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Це наказ, sorri: француз показав нові страшні фото з Бучі

Французький фотограф Філіп де Поулпіке приїхав у звільнену від російських окупаціних військ Бучу та зафіксував численні воєнні злочини росіян, які вони виправдали цинічним і до того ж безграмотним написом на стіні однієї з квартир - "це приказ, sorri".

Фотографії він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

На знімках видно саморобні хрести, під якими люди ховали своїх знайомих прямо в дворах будинків, ексгумовані тіла в пакетах, розкидані речі, жінок, що плачуть над труною.

Однак найбільший резонанс викликав напис на стіні однієї із квартир Бучі. Про інтелектуальний рівень російських окупантів свідчать не тільки їхні нелюдські злочини проти мирного населення, а ще й відсутність знань про правопис найвживаніших англійських слів.

"Напис червоною фарбою, останнє повідомлення російських солдатів залишено на шпалерах у кімнаті сина Наталії перед від'їздом із міста. Буча, північний захід Києва, кілька тижнів під час російської окупації була місцем розправи проти переважної більшості мирних жителів, чоловіків, жінок та дітей", - підписав публікацію фотограф.

Англійською слово "вибачте" пишеться як "sorry", але такі високі матерії для російських загарбників, очевидно, поза межею досяжності їхніх мізків.

Раніше "Апостроф" показував фото, які демонструють відмінність між українцями та росіянами. На одному фото згорьований волонтер, що бере участь в ексгумації тіл із братської могили у Бучі, а на іншому - футболки, що продаються у Російській Федерації, із погрозою повторити Бучанську різанину.