RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Людей змушували йти на колінах: фото та нові факти звірств рашистів у Бучі

Російські нелюди майже місяць катували Київську область. Не обійшли вони й котеджне містечко між Бучею, Лісовою і Гостомелем, де замість гарних будиночків та тихого життя розстріляні трупи людей, могили посеред вулиць та чоловік, який в 35 років повністю посивів.

Читайте також: Росія продовжує геноцид українців: онлайн подій війни 24 квітня

Чергові свідчення про звірства та воєнні злочини російських окупантів-катів написала місцева мешканка Оксана Гайдаш.

"Після того як взірвали міст, до Гостомеля зайшли три Камази з ОМОНом. Люди хотіли виїхати машинами. Так Омонівці, без попереджувальних пострілів, розстріляли машину з людьми. А ті, хто хотів йти пішки заставляли ставати на коліна та йти на колінах", - розповідає чоловік, який залишився в містечку.

Ця дика російська навала розстрілювала, катувала, ґвалтувала та мародерила. Усі страшні злочини та гріхи втілені в так званій "другій армії світу".

"Я поховав їх там, за червоною машиною. Давайте я вас проведу - побачите. Сьогодні їх ексгумували - знову це пережив. Пульс 140 і не знижується вже місяць. Ліки не допомагають. Бомбили, а що робити, треба ж поховати. Як зміг вирив яму для двох. Зробив лямки з ремнів та тащив їх по одному. Як зміг - закопав. У сусідки 40річний син півтори години помирав на руках від поранення у живіт. Поховав", - продовжив чоловік.

І таких історій, які змушують кров стигнути в жилах, сотні, а ще тисячі історій залишаться нерозказаними, тому що тих, хто міг ними поділитись безжалісно та безчесно вбили путінські солдати.

Раніше повідомлялась, що українські воїни знищили частину ЗС РФ, яка катувала українців у Бучі.