RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стільки трупів не бачив ніколи: окупант поскаржився на втрати у Чорнобаївці

СБУ перехопила листування російського окупанта, якому вдалося вціліти під Чорнобаївкою, де вже в 17-й раз розгромили росіян, в якому він скаржиться, що "наших пачками вбивають".

Про це повідомляється в Telegram-каналі СБУ.

Наразі окупант перебуває у Білозерці Херсонської області.

"Тут повний пиз*ец. Наших тупо пачками вбивають, я стільки трупів не бачив ніколи. Ми відійшли з Чорнобаївки, там справжнє пекло! Там наших стільки загинуло, що ти себе і уявити не можеш ", - скаржиться він своєму знайомому, що перебуває в Росії.

Товариш, чий мозок промитий пропагандою, не може в це повірити, він чекає, що до 9 травня росіяни "захоплять Київ" - так сказали "у телевізорі за новинами".

"Який, на * уй, Київ? Який додому? Тут хоча б вижити ще. Я коли побачив, як розірвало мого друга, я близько півгодини рвав", - відповідає на це окупант.

Він додав, що глибокі окопи, які вони почали рити, можуть стати братською могилою у разі влучення. Окупант невисоко оцінює свої шанси вижити і просить друга, у разі його загибелі, наглядати за сином та дружиною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися скрини листування з товаришем російського окупанта, який намагається захопити Україну. У ході розмови загарбник заявив, що "Україну не вдасться завоювати".