RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Українські військові збили важливу ворожу "пташку": відео

Бійці морської піхоти, які виконують бойові завдання у Запорізькій області, збили російський безпілотник оперативно-тактичного рівня "Орлан-10".

Про це повідомляє прес-служба Командування об’єднанних сил ЗСУ.

Зазначається, що російський безпілотник був помічений військовослужбовцями під час несення бойового чергування. "Орлан-10", за даними Командування, здійснював розвідку місцевості у Запорізькій області.

"Новітній російський безпілотник "Орлан-10" коригував вогонь артилерії. За його допомогою ворог вів розвідку, аби обстрілювати не лише позиції українських воїнів, а й мирні села", - цитує прес-служба командир підрозділу морської піхоти, якому вдалося знищити російський БПЛА.

Офіцер також зазначив, що "Орлан-10" рухався на низькій висоті, завдяки чому військовослужбовці змогли його "приземлити" стрілецькою зброєю. ЗС РФ під прикриттям бронетранспортера відправилися на місце падіння БПЛА, після чого зав’язався бій з бійцями морської піхоти.

"В результаті, двох окупантів поранено. Разом переможемо!", - додали у прес-службі.

Також читайте матеріал "Апострофа": Безуспішні спроби ворога на Донбасі та новий обстріл Харкова: онлайн подій війни 30 квітня