RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

В Ізюмі пролунав вибух у штабі окупантів: там був генерал Герасимов

У суботу, 30 квітня, в обложеному Ізюмі, де розташований штаб начальника Генштабу Збройних сил РФ Валерія Герасимова, прогримів потужний вибух.

Про це повідомив представник Міністерства внутрішніх справ.

За його словами, українські спецслужби отримали підтвердження інформації про те, що 30 квітня справді прогримів вибух у Ізюмі, де дислокується начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов.

Представник МВС також заявив, що внаслідок потужного удару Збройних сил України по штабу 2-ї Армії окупантів загинули російські топ-офіцери.

"Годинe тому отримано підтвердження про вчорашній вибух в Ізюмі в районі штабу 2-ї Армії окупантів. У тому самому місці де знаходиться ставка Начальника Генерального штабу Росії Герасимова, що особисто приїхав керувати наступом на Слов'янськ. Підтверджено велику кількість 200-х серед офіцерського складу" , – заявив представник відомства.

У російських Telegram-каналах з'являється інформація про те, що начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов після атаки ЗСУ отримав поранення. Загрози життю російського воєначальника немає.

"Герасимов отримав осколкове поранення верхньої третини правої гомілки без перелому кістки. Уламок вилучено, небезпеки для життя немає" , - йдеться у повідомленні.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ завдали потужного удару по Ізюму, знищивши понад 30 бронемашин ЗС РФ.