RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В окупантів розбовталася вертикаль управління: військами під Ізюмом командує начальник Генштабу ЗС РФ

Російські окупанти фактично "розбовтали" вертикаль управління своїми силами вторгнення, тому їх наступ приречений на провал, а Кремль вже може відраховувати дні до моменту поразки. Одна з ознак - той факт, що начальник Генерального штабу ЗС РФ Валерій Герасимов особисто керуватиме наступом російських військ на Ізюмському напрямку.

Про це повідомляє Defense Express.

За їхньою інформацією, Герасимов вже прибув на пункт управління ЗС РФ, розташований у районі міста Ізюм.

"Якщо особисто Герасимов прибув командувати операцією не стратегічного, а оперативно-тактичного рівня, значить, у Кремля провалився задум щодо створення єдиної вертикалі командування силами, що ведуть війну проти України, яку мав очолювати "політичний призначенець" генерал армії та командувач Південного ПЗ Олександр Дворніков. Звернемо увагу на ще таку особливість "стилю" військових операцій Кремля - "розбовтаність" вертикалі управління орки намагаються "компенсувати" посиленням вогневої потужності на окремому відрізку фронту", - наголошується в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський президент Володимир Путін відкидає всі спроби офіційних осіб попередити його про серйозні наслідки і спирається виключно на вузьке коло прихильників жорсткої лінії, з якими ухвалював рішення про повномасштабну війну в Україні. Серед них начальник Генштабу Валерій Герасимов.