RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Билися до останнього подиху: у Маріуполі загинула ціла родина з "Азова", фото

У Маріуполі загинула у бою з окупантами ціла сім'я полку "Азов" Алла та Віталій Таран. У них залишився маленький син, який народився у Маріуполі.

Про це повідомив заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар Маріупольській міській раді.

Подружжя були в полку "Азов" майже із самого його початку, працюючи спочатку на кухні, а згодом оформилися на службу. За словами Паламара, Алла була діловодом, а Віталій був начальником фінансів. Одружилися вони теж на "Азові".

"Їхня родина народилася тут, і так само тут ставала більшою. Їхній син теж народився тут, в Маріуполі", - сказав він.

Фото: t.me/mariupolrada

Як розповів заступник командира "Азову", Алла завжди хотіла, щоб усе навколо було красиво, до цієї роботи вона працювала перукарем та робила манікюри. Віталія хвалять за гарний спів. Також чоловік завжди переймався за інших більше, ніж за себе.

Спочатку загинув Віталій - 15 квітня. Ворожа авіабомба вбила й Аллу 8 травня, майже через місяць, як вона залишилася вдовою. Маленький син двох українських героїв став сиротою.

"Не стало цілої родини. І я нічого не міг зробити… Я, все командування, всі ми цілодобово боремося за спасіння наших військових. І це історія лише про одну родину. Але ви маєте зрозуміти, що тут йдуть у засвіти цілими сім’ями", - наголосив Паламар.

Раніше ми писали, 14 травня російські окупаційні війська застосували заборонені запалювальні або фосфорні бомби проти захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Горіння від них зупинити майже неможливо.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін не дає згоди на звільнення українських захисників на "Азовсталі" в Маріуполі, незважаючи на те, що для їхнього порятунку задіяні всі міжнародні організації та майже всі лідери країн у світі.

Також "Апостроф" інформував, що у Маріуполі на території меткомбінату "Азовсталь", який штурмують російські війська, загинув через три дні після весілля український боєць, член прикордонного загону Андрій (позивний "Борода"). Ми розповіли про історію кохання прикордонника та дівчини з "Азова".