RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Окупанти вбивали чоловіків із тероборони: у США опублікували кадри звірств окупантів у Бучі, фото та відео

Видання The New York Times оприлюднило нові докази воєнних злочинів російських окупантів - вони провели масову страту мешканців Бучі в Київській області. Журналістам вдалося ідентифікувати більшу частину жертв, а також деких вбивць-росіян.

Про це повідомили на сайті The New York Times.

Видання опублікувало відео з камери спостереження від 4 березня, яка зафіксувала, як окупанти ведуть українських полонених за сусідню будівлю, яку окупували та перетворили на базу.

Наступного дня, 5 березня, було записане відео з дрона, де видно тіла українців, що лежать на землі біля офісної будівлі на вул. Яблунівська, 144. На кадрах також було видно військову техніку окупантів з характерною символікою та самих російських загарбників.

Видання NYT змогло ідентифікувати більшість чоловіків, яких вбили росіяни. Ними виявились мирні місцеві мешканці, які після початку повномасштабної російсько-української війни вступили до лав тероборони.

Обережно! Кадри можуть шокувати!

Українці, яких масово стратили окупантиФото: The New York Times

Росіяни, які вбивали українцівФото: The New York Times

Чоловіки, яких вбили російські окупантиФото: The New York Times

Раніше "Апостроф" писав, що СБУ встановила вже тисячі осіб російських окупантів, один із яких виявився нелюдом із Татарстану, що вчиняв жахливі звірства на Київщині.