RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Українська арта вдарила з "Піона" по базі рашистів: відео влучних "прильотів"

Сьогодні, 22 травня, українські військові з 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ знищили окупантську легку броньовану техніку та бензовоз за допомогою космічної розвідки з українського БпЛА "Spectator" та української гармати 2С7 "Піон".

Росія стягує сили та готує новий наступ на позиції ЗСУ: онлайн подій війни 22 травня

Про це повідомили в пресслужбі 45 ОАБр Збройних Сил України.

Військові ЗСУ провели результативне бойове випробування українського безпілотного літального апарату "Spectator", який ввечері суботи виявив ціль - ворожий військовий об'єкт. І вже на ранок неділі, 22 травня, його колега українська гармата 2С7 "Піон" знищила кілька одиниць легкої бронетехніки та паливозаправник російських окупантів.

езультативний бойовий тест-драйв українського БПЛА SPECTATOR в 45-й ОАБР! В підрозділі на передовій завжди є робота для безпілотників. Космічна розвідка як раз надала дані – є достойна ціль, ворожий об’єкт. Злітали безпілотником ввечері на дорозвідку, підтвердили – працюємо! Притримали "смачне" на ранній ранок наступного дня. Знову вилетіли і за підтримки гармати 2C7 чітко та обережно опрацювали", - написали в пресслужбі.

Також українські військові запрошують усіх виробників сучасного армійського спорядження та новітнього озброєння на реальних полігон для їхньої продукції. Справжній тест-драйв для сучасної зброї піде на користь і виробникам, і ЗСУ.

Раніше "Апостроф" показував, як ЗСУ феєрично розгромили з артилерії бойову машину піхоти російських окупантів.