RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Тягнуть навіть магнітики з холодильників: окупант розповів, що росіяни виносять з будинків українців

Російські окупанти, які знищують Україну, настільки бідні фізично та душевно, що не гидують красти креми з будинків українців, і забирають навіть магніти з холодильників.

Про це свідчить чергове перехоплення СБУ розмови рашиста зі своїм братом, опубліковане у Telegram-каналі Держспецзв’язку.

Так, окупант із захватом розповідає родичу, що потрапив у домівку українців, які люблять подорожувати у той час, коли для більшості росіян це недосяжна розкіш.

"Я магнитики набрал. Мы когда в доме поселились, они, е*ать, такие путешественники: они были в Китае, в Италии, в Париже. До*уя, короче, где были. Они им не нужны, не понадобились, по ходу, вот я их себе взял", - розповідає російський мародер.

Він також додав, що російські військові крадуть усе підряд: "Пацаны чё только не пи*дят: пилы, всякую ху*ню, "тырчики", болгарки – всё домой".

Також, російський окупант із жалістю розповів брату, що він набив цілу сумку різними кремами, які планував привезти "своїй" (ймовірно, дівчині – ред.), її мамі і своїй мамі, а також прихопив 10 кавомашин. Проте, усе це добро згоріло.

"Если бы не сгорели, я бы тебе их отправил. Продали – 400 тысяч было бы", - сказал рашист.

Раніше ми публікували перехоплення розмови жителів із окупованої РФ Донеччини. У ній нарікали на безлад в російській армії, тотальну безправність та відсутність ротації.