RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бояться бунтів від українців: окупанти стягнули до Херсонської області важке озброєння

У Херсонській області російські окупанти стягнули чотири самохідних гармати великої потужності типу "Піон" через побоювання бунтів, що наростають серед місцевого населення.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь" на своїй сторінці у Facebook.

Так, щодня в обласному центрі херсонські партизани розвішують українські прапори, роблять мотиваційні написи, поширюються листівки із погрозами для окупантів. Залякування окупаційної влади спрацьовує, тому що наразі "керівництво" у Херсоні ходить зі значною кількістю охорони, у бронежилетах та їздять у броньованих машинах, побоюючись за своє життя.

"Тож в район Херсону підтягнули і до чотирьох самохідних гармат великої потужності типу "Піон", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, Збройні сили України на Херсонському напрямку заглибилися на 8 кілометрів – російські окупанти намагаються їх вибити.

Нагадаємо, жителі окупованого Херсона з 30 травня повністю залишилися без звʼязку. Люди не можуть звʼязатися з рідними та навіть викликати швидку допомогу. Утім цією ситуацією користуються рашисти, які намагаються показати, що Україна кинула херсонців.