RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Ворог зазнає втрат, але продовжує обстріли Луганської області: фото наслідків

Внаслідок обстрілів окупантами Гірської громади в Сєвєродонецькому районі Луганської області 3 червня, було вбито четверо мирних жителів, у тому числі й матір зі своєю дитиною.

Читайте також у хроніці "Апострофа": Ворог зазнає втрат і відступає на Донбасі: онлайн подій війни 4 червня

Про це повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай на своєму каналі у Telegram.

"Ще одне несумісне із життям поранення отримав житель міста Золоте. Також стало відомо про загиблого три дні тому мешканця Гірського", - зазначив він.

За словами Гайдая, окупанти продовжують штурм Сєвєродонецька, є постраждалі. Рашисти вчергове зробили спробу відрізати населений пункт - обстріляли ще один міст. Ворожий снаряд 3 червня влучив в одну із квартир. На той час у ній перебували батько та його син, вони не зазнали поранень. Родину евакуювали українські захисники до безпечного місця за місто.

Як додав голова Луганської ОВА, за останню добу у Сєвєродонецьку та Лисичанську окупанти пошкодили щонайменше по шість багатоповерхівок. У Гірському – вісім будинків, у Новоіванівці – сім, у Врубівці – шість. Крім того, майже зруйновано житловий фонд у Метьолкіному.

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Фото:t.me/luhanskaVTSA

Раніше ми писали, що в ході боїв за Сєвєродонецьк Луганської області Збройні сили України заманили російських окупантів у місто, вдавши, що "здають" населений пункт.