RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Львівські десантники знищили 50 людей "смугастої еліти" РФ: відео

Українські військові продовжують виборювати право України жити незалежно, а відео їхніх досягнень мотивує інших на подібні подвиги. Так, львівські бійці знищили більше 50-ти рашистів під час бою на сході країни.

Відео опублікували на Facebook-сторінці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Зазначається, що військові частіше воюють за допомогою великокаліберної, ствольної артилерії, але доволі часто трапляються і потужні контактні, стрілецькі бої, де українські десантники успішно знищують особовий склад та техніку російських агресорів.

Так, нещодавно, під час спроби загарбників перерізати стратегічно важливу трасу на сході України, десантники 80 бригади, зірвали плани ворога і не дали йому розвинути наступ.

"Цей бій, біля містечка Б., почався у другій ночі, коли до позицій десантників, підійшла ворожа диверсійно-розвідувальна група. Наші хлопці помітили диверсантів і вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусили їх відступити. Але, рашисти, не вгамувались і трохи пізніше, їх піхота, , підсилена бронетехнікою, пішла в атаку", - йдеться у повідомленні.

Бій тривав до 14 години дня - воїни ЗСУ, з гранатомета NLAW підпалили російську БМД і, на загал, було знищено близько 50 осіб особового складу 104-того , так званого, “гвардійського”, десантно-штурмового полку 76-ої десантно-штурмової псковської дивізії, яку в збройних силах РФ вважають елітною.

Окрім цього, ворогу, що відступав, українські бійці нанесли масований артилерійський удар, після якого кількість окупантів та ворожої техніки іще більше зменшилася.

Раніше ми писали, що бійці ССО "Азов" та артилерія розбили позиції ворога під Запоріжжям.