RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Комбриг окупантів застосував "нову" тактику штурму: бригада зазнала величезних втрат

Російське окупаційне військо несе рекордні для себе втрати у повномасштабній війні проти України. Зокрема, великими втратами в особовому складі може "похвалитися" 34 ОМСБр ЗС РФ, у якій командир вирішив застосовувати нову тактику ведення бойових дій.

Про це повідомили в СтратКом ЗСУ.

У 34 окремій мотострілецькій бригаді через великі втрати військової техніки командир застосовує унікальну тактику - російських окупантів відправляє на штурм без прикриття технікою.

Унаслідок таких наступальних дій підрозділи втрачають значну кількість особового складу, які стають або 200-ми або 300-ми. Однак комбрига це не турбує, адже живої сили ще достатньо. Воднчоас більшість офіцерів взводів та рот вважають наказ злочинним і відмовляються йти на вірну смерть.

Під час однієї з нарад нарад молодший офіцерський склад 1-ї та 2-ї роти запитав: "Чому люди наступають без техніки?", на що отримав відповідь від командира 2-го батальйону: "Нащо ви людей бережите? Техніку нада берегти, а людей ще відправлять". Ці слова чітко описують ставлення російського військового керівництва до власних же солдатів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російське керівництво відмовляється забирати тіла своїх окупантів з України. Укрзалізниця змушена зберігати тіла російських окупантів в рефрижераторних вагонах відповідо до норм гуманітарного права, у той час як країна-агресор Росія навіть не намагається доправити мертвих окупантів до їхніх домівок.