RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На Донбасі колишня депутатка здала свого сина-військового ЗСУ у полон росіянам

Колишня депутатка Мангушського району на Донеччині Анжела Клименко перейшла на сторону російських окупантів та власноруч здала власного сина - військовослужбовця ЗСУ - у полон до росіян.

Обстріл Кременчука та спроба оточити ворога під Слов'янськом: онлайн подій війни 18 червня

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Колаборантка й колишня депутатка Покровської селищної ради Мангушського району брала участь в організації псевдореферендуму ще в 2014 році, однак чомусь залишилась на волі. Зараз знову за власним бажанням перейшла на бік російських окупантів й очолила один з так званих "гуманітарних" штабів "Єдиної Росії".

Крім того, ця жінка власноруч здала свого сина, який служив у лавах ЗСУ, захищаючи рідну землю від ворогів, у полон до росіян. А ще в кінці квітня колаборантка Анжела Клименко просила допомоги, щоб знайти свою дитину. Ймовірно, щоб передати сина окупантам.

Фото: Скріншот

Ще на початку повномасштабного вторгнення країни-терориста РФ в Україну колаборантка написала на своїй фейсбук-сторінці, що ця війна - лише "війна систем" - і рекомендувала усім "поринути в медитацію", коли навколо падають ворожі бомби.

"Будьте уважні та обережні. Залишайтеся вдома і пориньте у свою медитацію. Війна Систем це не ваша війна. Ніяка війна в Сансарі не варта вашого безцінного життя! Зберігайте себе та своїх близьких. Просто пориньте у себе. Дайте світові бути. Та він зміниться. Але ці зміни неминучі. Чорний тигр повинен зробити свою дику атаку. Це вище за нас ... Зараз, коли вас провокують увійти в чергову бійню, стати черговим шматком м'яса, я кажу вам: Залишайтеся вдома. Пориньте в молитву, в медитацію. На хрін цей цирк!" - написала колаборантка, називаючи повномасштабну війну, у якій помирають тисячі українців, цирком.

Раніше "Апостроф" писав про найвідоміших колаборантів, які зрадили Україну та перейшли на сторону агресора Росії.