RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

Всі новини

Командири "під градусом" влаштували стрілянину по своїх: аудіоперехоплення розмови рашиста

Один з командирів проросійських терористів "ДНР" влаштував стрілянину по своїх підлеглих.

Про це свідчить чергове аудіоперехоплення розмови, у якій на службу у лавах окупантів скаржиться загарбник.

Під час бесіди, як зазначає Головне управління розвідки Міноборони України, окупант спершу розповів про 19-річного снайпера із зором мінус сім. Цього загарбника вбили під час бойових дій, а керівництво терористичних формувань намагається списати втрату як небойову.

"Спочатку збирались якийсь папірець батькам на виплати. Компенсація – велика сума. А тепер навіть цього не зроблять. Навіть не напишуть, що він загинув на бойових… Це буде оформлено, як просто загинув", - заявив рашист під час розмови.

Пізніше чоловік розповів, що полковника терористичної "ДНР" з позивним "Ставр" заарештували через те, що він продав кудись 10 військових КАМАЗів. Більш того, цей командир попереджав мобілізованих, що вони загинуть під час бойових дій під Донецьком.

В кінці розмови рашист зазначив, що у лавах терористичної "ДНР" влаштовують перестрілки між собою. У якості приклада окупант привів командира, який розпивав алкогольні напої, а потім вирішив розстріляти бійців підрозділу зв’язку.

"Чуємо, на боці зв’язківців така стрілянина почалась. І вибухи, і стрілянина. Потім прислухались – тільки один автомат стріляє. А сьогодні інформація – наші чудові суперкомандири, зрозуміло під синім змієм, вирішили постріляти в бік зв’язківців. Пацан каже: я от встиг лягти і чув як над головою літало. Кинули гранату біля будинку, осколком посікло. Вибухнула поруч з БК", - резюмував у розмові терорист.


Раніше ми публікували інше аудіоперехоплення розмови, у якій окупант скаржився матері на службу у лавах армії РФ та участь у повномасштабній війни.