RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Поліція звернулася із важливим повідомленням до мешканців Вінниці через теракт Росії

Після ракетного удару РФ по Вінниці 14 липня працівники поліції закликали родичів загиблих та зниклих безвісти вийти на зв'язок. Попередньо відомо, що кількість загиблих зросла до 22, вважаються зниклими безвісти 39 людей.

Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко у Facebook.

За його словами, для встановлення осіб загиблих можуть знадобитися ДНК-експертизи. Також оприлюднив номери телефонів, куди можна звертатися.

"Тож слідчі просять прямих родичів (рідні батьки та діти) зниклих безвісти вийти на зв'язок та здати біологічні зразки. Нагадую номери гарячої лінії: 050-222-03-26 або 59-42-00. Двох розшукуваних осіб поліцейські знайшли серед поранених. На жаль, одного розшукуваного виявили серед загиблих", - зазначив він.

Наразі із 22 загиблих від ракетних ударів ідентифікували тільки шість осіб. Серед загиблих - троє дітей, дівчинка Єлизавета 2018 року народження, хлопчик 2015 року народження, який загинув у приватній клініці, восьмирічний хлопчик, який помер в авто.

Травмовано четверо дітей: восьмирічний Роман, 15-річна Вікторія, семирічна Моніка та 12-річний Артем.

Також ми раніше писали, що по медичну допомогу звернулися вже 115 людей. Рятувальники збираються працювати цілу ніч, адже під завалами можуть бути люди.