RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Росія завдала масованого удару по Чугуєву: зруйновано житлові будинки та школу

Вночі, 16 липня, російські окупанти масовано обстріляли Чугуєва на Харківщині.

Про деталі події в Т elegram повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва.

"Сьогоднішній ранок знову приніс усім нам сумні новини: внаслідок нічного масованого обстрілу з боку російських агресорів маємо значні руйнування. Зокрема, зруйновано одну зі шкіл, магазин будівельних матеріалів та кілька житлових будинків. А головне і найболючіше - кілька мешканців міста поранено, а доля ще трьох поки невідома. Наразі на місці руйнувань працюють рятувальники", - повідомила вранці Мінаєва.

Мер нагадала жителям про необхідність неухильного дотримання правил безпеки, закликала триматися ближче до укриттів, без особливої потреби не знаходитися на вулиці.

"Ворог підступний і підлий, для нього немає жодних принципів . Тож бережемо один одного і віримо в наших героїчних захисників. Перемога буде на нашому боці", - написала градоначальниця.

У ДСНС повідомили про те, що щонайменше двоє людей загинули в Чугуєві в результаті ракетного удару, який рашисти завдала по місту.

Місцеві жителі інформують про те, що всього пролунало чотири вибухи, спрацювало ППО

Нагадаємо, ворог продовжує ракетний терор українських міст. Рано вранці 16 липня, в Одесі під час повітряної тривоги пролунав сильний вибух, після якого там почалася сильна пожежа.