RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Стала пеклом для них: окупанти не зуміли повністю захопити Луганщину

Луганська область стала справжнім пеклом для російських військовослужбовців, які впродовж п’яти місяців не можуть повністю захопити регіон.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів очільник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, Луганщина, попри захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська, на сьогоднішній день повністю не контролюється окупаційними військами. Гайдай зазначив, що регіон перетворився на пекло для ЗС РФ, оскільки загарбники щодня гинуть в боях проти Збройних сил України.

"Білогорівка та Верхньокам‘янка продовжують тримати оборону. Наші захисники відбили намагання рашистів перерізати трасу Лисичанськ-Бахмут. орки хотіли захопити "дорогу життя", щоб після перегрупування почати штурмувати Бахмут", - продовжив Гайдай в ефірі національного телемарафону.

На підконтрольній Україні території Луганської області, як зазначив очільник ВЦА, також активізувалися ворожі ДРГ, які не повертаються із бойових завдань після зіткнення з бійцями ЗСУ. Підсумовуючи, Гайдай додав, що українська армія продовжує знищувати склади з боєприпасами в окупованих регіонах, а партизани виконують свої завдання проти загарбників.

Раніше ми розповідали, що ЗСУ знищили чергову базу ЗС РФ в Луганській області.