RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Росія вночі обстріляла Харків та Миколаїв: фото та відео

У неділю вночі, 17 липня, російські окупанти обстріляли Миколаїв та Харків. В результаті ворожих ракетних ударів виникло кілька пожеж.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, також прильоти у Миколаїв підтвердив мер міста Олександр Сенкевич.

За його словами, було чутно близько десяти потужних вибухів, внаслідок чого є пожежі у кількох місцях.

Також російські окупаційні війська обстріляли Харків. За попередньою інформацією, було п'ять прильотів, в результаті чого розтягнувся на велику відстань густий дим.

Повідомляється про пожежу у житловому будинку у селі Нова Нелідівка Бєлгородської області (Росія), що біля кордону з Харківською областю. Telegram-канал "Харьков 1654" припускає, що швидше за все, одна з ракет, яку випустили окупанти, не долетіла.

"Внаслідок прильоту сильна пожежа. Дим розстилається над усім містом. Закривайте вікна", - попереджають у місцевому каналі у Telegram "Харьков Life".

Раніше ми писали, росіяни з особливою жорстокістю регулярно обстрілюють Миколаїв. Вранці 15 липня вони завдали найпотужніших ракетних ударів по найбільших університетах міста. На думку мера міста Олександра Сенкевича, окупанти мстяться місту за те, що не мають успіху у наземних операціях.

Нагадаємо, близько 10 години ранку в понеділок, 11 липня, російська армія з реактивних систем залпового вогню вже вкотре обстріляла кілька районів Харкова. На місцях прильотів спалахнули пожежі, є багато загиблих.